В Національній опері 25 червня прозвучить опера В. Белліні «Норма»

Читайте також

Киян і гостей столиці запрошують на безоплатні екскурсії

Для містян і гостей столиці цього тижня проведуть таки безоплатні екскурсії. Як поінформували в Управлінні туризму та промоцій КМДА, заходи відбудуться з п’ятниці до неділі.

Скільки жінок в українській армії?

Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова на зустрічі з послом Канади у справах жінок, миру та безпеки Жаклін О’Ніл повідомила, що кількість жінок в армії на початок січня 2024 року становила майже 70 тисяч, інформує Міністерство оборони України.

Шок! П’яні за кермом! Кількість зростає

Безпрецедентну кількість аварій через керування транспортом у нетверезому стані фіксують в Україні.

СБУ влаштувала облаву в центрі Києва

СБУ проводить планові контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Шевченківського району Києва. Серед основних локацій - Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість. Про це повідомляє СБУ.

Біля храмів чергуватимуть поліцейські

Під час святкування Великодня, 5-го травня, у столиці Україні будуть задіяні усі необхідні заходи безпеки. Для підтримання правопорядку залучаються представники Національної поліції України та співробітники муніципальної охорони Києва, які патрулюватимуть місця проведення богослужінь та зібрання вірян.

Поділитися

В рамках проекту «Українські оперні зірки у світі» шанувальників оперного мистецтва чекає зустріч із запрошеним солістом багатьох оперних театрів світу Георгом Оніані у ролі Полліона в опері В. Белліні «Норма».

Серед усіх музичних творів, що створив Вінчецо Белліні, опера «Норма», яка вже більш ніж 180 років з неперевершеним успіхом йде на різноманітних оперних сценах по всьому світі, не дарма вважається істинним шедевром музики. Один з музичних критиків ХІХ сторіччя писав про неї: «З усіх творів Белліні саме в цій опері поєднались глибока реалістичність, мелодійне різноманіття та найбільш втаємничені почуття». За іронією долі цим критиком був ні хто інший, як Ріхард Вагнер. Сам автор цього безсмертного твору вважав, що «Норма» – це найкраще, що він створив у житті.

Вічна історія любовного “трикутника” та самопожертви в ім’я кохання, у якій також співатиме Георгій Оніані (Полліон). Партію Норми виконає Вікторія Ченська.