У “Євробаченні-2017” візьме участь рекордна кількість країн

Читайте також

В київські школи можна буде подавати документи онлайн

Пілотна версія електронного журналу дітей буде доступна спочатку в 13 школах Києва. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА).

Киянин жбурнув у касирку Сільпо пакування з чотирьох пляшок пива

Чоловік вирішив придбати алкоголь у Сільпо, але коштів у нього не було. Він почав словесну перепалку, а після зауваження касирки жбурнув у неї упаковку з чотирьох пляшок пива. Про це йдеться у вироку Оболонського районного суду Києва.

На вулиці Києва повернулись кінні патрулі

У четвер, 2 травня, на вулицях столиці відновили роботу кінні поліцейські патрулі. У четвер, 2 травня, на вулицях столиці відновили роботу кінні поліцейські патрулі.. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Патрульної поліції Києва.

McDonald’s може зʼявитися на київських АЗС

Ресторани планують відкривати на АЗС, які мають розширену локальну логістичну інфраструктуру. Такі як WOG, KLO, ОККО.

Дмитро Сисоєв став музичним продюсером для молодої співачки YALLA

У 2024 році музикант Дмитро Сисоєв (OMUT) розпочав співпрацю з молодою співачкою YALLA. Артисти плідно працюють над створенням дебютного EP-альбому виконавиці «Не скучила».

Поділитися

У міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2017”, який відбудеться в Києві у травні наступного року, візьме участь рекордна кількість країн – 43. На офіційному сайті “Євробачення” повідомляється, що така кількість учасників була лише в 2008 і 2011 роках.

У конкурс наступного року повернуться Румунія і Португалія, які не приєдналися до музичного змагання в цьому році. У списку країн-учасниць, оприлюдненому на офіційному сайті Євробачення, є і Росія.

У 62-му Євробаченні візьме участь і Австралія, а Боснія і Герцеговина через реструктуризацію національного мовника BHRT не висуватиме свого представника.

Конкурс в наступному році стане особливим і для Австрії і Данії, які будуть святкувати 60-ту річницю участі (з 1957р.).

Півфінали пісенного конкурсу пройдуть 9 і 11 травня, а фінал Євробачення відбудеться 13 травня.

Нагадаємо, що мІсусом проведення конкурсу вибрали Міжнародний виставковий центр на Лівому березі.