Кияни стали більше відвідувати ТРЦ

Читайте також

Понад 86 тисяч абонентів у Києві не платять за світло

З 1 січня 2024 року понад 86 тисяч абонентів у Києві споживають електроенергію, але ігнорують повідомлення про необхідність сплачувати за неї.

Чи вартий смартфон 8 років позбавлення волі?

В Київській підземці 54-річний чоловік викрав телефон у пасажирки, але не встиг далеко втекти – поліція затримала його протягом декількох годин.

У Дарницькому районі запрацювали фонтани

На початку травня у Києві традиційно запускають фонтани. Водограї вже працюють у скверах Дарницького району столиці.

Підзахоронення за 3 тисячі доларів

У Києві судитимуть доглядача Жулянського кладовища, який дозволив за 3 тисячі доларів підзахоронення померлого у чужу могилу.

Якщо зникло світло, вода чи газ

Якщо у вас вдома зникло світло, газ або вода, дізнатися, коли послугу відновлять, можна за спеціальним номером 15-57.

Поділитися

За даними аналітиків компанії UTG, в грудні в порівнянні з листопадом відвідуваність торгових центрів Києва збільшилася в середньому на 6,7% і склала 842 особи на 1000 кв. м. орендної площі.

Разом з тим відвідуваність регіональних торгових центрів в минулому місяці зросла на 20,6% – до 826 чол. На 1000 кв. м орендної площі. Що ж стосується окружних ТЦ, то тут також спостерігалося зростання кількості відвідувачів на 3,3% – до 847 чол. на 1000 кв.м.

Керівник департаменту консалтингу UTG Віктор Оборський відзначив: «В минулому місяці рівень вакантності торговельних площ, без урахування недавно відкритих ЦУМу і ТРЦ Lavina Mall, торгових площ знизився і склав 5%». Він також акцентував увагу на тому, що за станом на кінець грудня 2016- го року середня орендна ставка для приміщень галереї моди площею від 100 до 200 кв. м склала 33 долари за 1 кв. м без урахування ПДВ і експлуатаційних витрат.

«Ми відзначаємо помірне відновлення сегменту торгової нерухомості. В даний час ринок знаходиться в стані рівноваги: ​​досягнутий баланс між попитом і пропозицією », – підкреслив експерт UTG.