Кінотеатр Старт

Читайте також

10 рецептів головної великодньої випічки

Великдень — це найважливіша подія року для православних християн, що є також найбільш значущим святом у їхньому календарі.

У Києві вимагають обмежити строк перебування вояків на війні

На Майдані у Києві рідні вояків влаштували пікет на підтримку негайного ухвалення закону про терміни військової служби.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

Київський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

У Києві квітнуть каштани. Про це повідомила пресслужба КМДА

Пресслужба Київської міської державної адміністрації також оприлюднила світлини. 

Страшна хвороба вже дісталася України

Лихоманка Денге, також відома як "хвороба, що ламає кістки", – це вірусна інфекція, що передається через укуси комарів. Її найчастіше можна зустріти в районах із тропічним та субтропічним кліматом.

Поділитися

Свій початок кінотеатр бере в другій половині минулого століття, коли відкривається в 1971 році, як дитячий кінотеатр. Через три роки він займався обслуговуванням дитячих шкіл і садків, представляючи для маленьких глядачів відповідний репертуар. Після нульових, а конкретно в 2007 році, кінотеатр входить в об’єднання“Київкінофільм”, яке вирішило створити мережу кінотеатрів дитячого та молодіжного спрямування. Ця подія подарувала “Старту” цілковиту модернізацію як приміщення, глядацька залу, фасаду і фойє будівлі, так і технічного обладнання. Оновлення “Старту” тривало рік і в 2008 році він відкрився.

Кількість залів: 1

Кількість місць: 176

Технічні характеристики: кінотеатр оснащений сучасним полотном екрану, що сприяє якісному відображенню картинки. Звукова система представляє з себе аналогову DOLBY DIGITAL, що створює ефект присутності. Зручні крісла і затишне оформлення залу.

Репертуар складається і останніх новинок світового кінопрокату і включає як вітчизняні, так і зарубіжні кінокартини. Плюс до всього, кінотеатр не рідко дарує глядачеві можливість подивитися хроніку, старі класичні стрічки і сучасне українське кіно. Фойє призначено для проведення всіляких заходів, тому, особливо останнім часом, там іноді представляють фільми або свої презентації українські кінематографісти.

попередня стаття
наступна стаття