«Голови моаї з острова Пасхи» з’являться у Парку Перемога

Читайте також

У київських парках розкидають вакцину від сказу

Городян просять не чіпати принади, призначені для тварин. У травні в лісопаркових зонах Києва вакцинуватимуть диких тварин проти сказу.

У Києві пройдуть продуктові ярмарки

У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА повідомляють, що із 30 квітня до 5 травня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки, інформує Офіційний портал Києва.

Киянка перемогла на відомому конкурсі краси Miss Eco International-2024

«Міс Всесвіт Україна»-2023, киянка Ангеліна Усанова переможно представила Україну на міжнародному конкурсі краси Miss Eco International-2024, фінал якого сьогодні вночі відбувся в каїрському Triumph Hotel, у Єгипті.

Чого тільки не побачиш у столичній підземці. Без коментарів

У Києві у вагоні метро пасажири зіткнулися з неадекватною поведінкою жінки, яка зняла з себе кофту і почала демонструвати оточуючим оголені груди. 

Орендувати квартиру в столиці — це дуже дороге задоволення

У Києві продовжує спостерігатись стабільне подорожчання вартості житла. Це стосується як первинного, так і вторинного ринку нерухомості. У зв’язку з цим вартість оренди квартир у столиці також знаходиться на досить високому рівні.

Поділитися

20 вересня об 11:00 у Парку Перемога відбудеться відкриття арт-об’єкта «Голови моаї з острова Пасхи». Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

Новий арт-об᾽єкт – це три кам’яні скульптури моаї висотою до 3 м, навколо яких висадили кілька сотень квітів (іриси, лілійники, маргаритки, гвоздики, бегонії, лаванда тощо) і злакових (багаторічних) рослин.

Моаї виготовлені з металевої конструкції, заповненої декоративним камінням червоного та білого кольору, для цього використано близько 4 куб. м каміння. Автор арт-об’єкта – дизайнер Ірина Магомет.

Як відомо, силами комунальників у рамках проекту КП УЗН Дніпровського району «7 чудес світу» вже відкрито такі арт-об’єкти: «Ейфелева вежа» в парку «Перемога», «Біг Бен» – біля станції метро «Лівобережна», «Млин» – біля станції метро «Чернігівська» та «Піраміди» – на Дарницькій площі.

Також у рамках події відбудеться флеш-моб.