Хрещатик залишать пішоходним у вихідні дні

Читайте також

ШІ про криптовалюти, ризики, успіх та шампанське

Швидко промайнув черговий тиждень, і ось знов настав час для нашої традиційної недільної бесіди.

10 рецептів головної великодньої випічки

Великдень — це найважливіша подія року для православних християн, що є також найбільш значущим святом у їхньому календарі.

У Києві вимагають обмежити строк перебування вояків на війні

На Майдані у Києві рідні вояків влаштували пікет на підтримку негайного ухвалення закону про терміни військової служби.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

Київський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

У Києві квітнуть каштани. Про це повідомила пресслужба КМДА

Пресслужба Київської міської державної адміністрації також оприлюднила світлини. 

Поділитися

Нещодавно київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження, згідно з яким у суботу Хрещатик буде відкритий для пішоходів лише ввечері. Такий порядок діятиме до 31 грудня цього року. Але, як стало відомо згодом, київська адміністрація не має наміру відкривати головну вулицю для руху автотранспорту безстроково і без обмежень.

Снимок экрана 2016-02-18 в 14.30.44

Про це повідомив директор департаменту міського благоустрою КМДА Дмитро Білоцерковець у Facebook. “Хочу розвіяти міф відносно нібито прийнятого рішення про відкриття Хрещатика для автомобільного руху у вихідні та святкові дні. Таке не те, що робити, таке навіть обговорювати не варто”, – пише чиновник.

За його словами, виносити це питання на громадське обговорення можна лише тоді, коли буде остаточно завершена реконструкція Поштової площі, Набережної, і будуть облаштовані інші пішохідні зони вихідного дня.

“Також варто наголосити, що це абсолютно нормальна практика створювати пішохідні зони вихідного дня на ключових міських локацій, які підвищують, як туристичний інтерес, так і комфорт киян. Хрещатик завжди був пішохідним у вихідні, і так має бути і в майбутньому”, – підсумував Білоцерковець.