Парк між Троєщиною та Райдужним капітально відремонтують

Читайте також

Киян і гостей столиці запрошують на безоплатні екскурсії

Для містян і гостей столиці цього тижня проведуть таки безоплатні екскурсії. Як поінформували в Управлінні туризму та промоцій КМДА, заходи відбудуться з п’ятниці до неділі.

Скільки жінок в українській армії?

Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова на зустрічі з послом Канади у справах жінок, миру та безпеки Жаклін О’Ніл повідомила, що кількість жінок в армії на початок січня 2024 року становила майже 70 тисяч, інформує Міністерство оборони України.

Шок! П’яні за кермом! Кількість зростає

Безпрецедентну кількість аварій через керування транспортом у нетверезому стані фіксують в Україні.

СБУ влаштувала облаву в центрі Києва

СБУ проводить планові контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Шевченківського району Києва. Серед основних локацій - Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість. Про це повідомляє СБУ.

Біля храмів чергуватимуть поліцейські

Під час святкування Великодня, 5-го травня, у столиці Україні будуть задіяні усі необхідні заходи безпеки. Для підтримання правопорядку залучаються представники Національної поліції України та співробітники муніципальної охорони Києва, які патрулюватимуть місця проведення богослужінь та зібрання вірян.

Поділитися

У столиці презентували проект капітального ремонту благоустрою парку з водними об’єктами вздовж просп. Романа Шухевича (Генерала Ватутіна) між просп. В. Маяковського та вул. Оноре Де Бальзака, що навпроти Райдужного масиву.

Парк Троєщина-Райдужний

Згідно з проектом, оновленню підлягає загальна прогулянкова зона, що включатиме облаштування вхідної групи, алей і доріжок із архітектурного бетону. Заплановано упорядкувати й території біля водойми, влаштувати видові майданчики, встановити альтанки та майданчик для вигулу собак. У рамках капітального ремонту передбачено також здійснити благоустрій дитячого майданчика та спортмайданчика, встановити стилізовані сучасні лави та урни, облаштувати стоянку для велосипедів.

Капітальний ремонт, який заплановано здійснити упродовж 2018 року, дозволить створити комфортні умови для відпочинку та занять спортом мешканців прилеглих будинків.