У суботу обмежений рух у центрі та заборонений рух по Хрещатику

Читайте також

У Києві хочуть перейменувати ще 19 об’єктів

У Києві хочуть перейменувати 19 міських об’єктів. За нові назви можна проголосувати у застосунку «Київ Цифровий».

Новий кінотеатр «Планета Кіно» відкрито на Оболоні

Кінотеатр знаходиться на Оболонському проспекті столиці, у ТРЦ Dream yellow. Про це повідомив співвласник мережі “Планета Кіно” Дмитро Деркач.

З 7 до 12 травня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки

Цього тижня, з 7 до 12 травня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки

У Дарницькому районі Києв пройдуть військові навчання

З 6 по 10 травня у Дарницькому районі міста проходитимуть навчання військових, жителів столиці просять не знімати їх та не оприлюднювати відео і фото у мережі.

Ексгенералу СБУ оголосили підозру

ДБР повідомило про підозру колишньому начальнику Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України за незаконне збагачення на загальну суму 32,7 мільйона гривень.

Поділитися

21 квітня з 00:00 до 24:00 буде заборонено рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (від вул. Архітектора Городецького до вул. Богдана Хмельницького). Також у цей час буде обмежено рух транспорту на вул. Архітектора Городецького (від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик) та на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).

У цей день відбудеться святкова хода з передачею Кубків Ліги Чемпіонів та Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018.

Крім того, 12 травня з 11:00 до 19:00 на Софійській площі буде проведено представлення Кубку UEFA Champions League Kyiv Trophy Tour. Ці урочисті події сприятимуть популяризації здорового способу життя, активному відпочинку киян та заохоченню молоді до занять спортом.