КМДА вивчає доцільність підвищення тарифів на проїзд

Читайте також

10 рецептів головної великодньої випічки

Великдень — це найважливіша подія року для православних християн, що є також найбільш значущим святом у їхньому календарі.

У Києві вимагають обмежити строк перебування вояків на війні

На Майдані у Києві рідні вояків влаштували пікет на підтримку негайного ухвалення закону про терміни військової служби.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

Київський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

У Києві квітнуть каштани. Про це повідомила пресслужба КМДА

Пресслужба Київської міської державної адміністрації також оприлюднила світлини. 

Страшна хвороба вже дісталася України

Лихоманка Денге, також відома як "хвороба, що ламає кістки", – це вірусна інфекція, що передається через укуси комарів. Її найчастіше можна зустріти в районах із тропічним та субтропічним кліматом.

Поділитися

Рішення про перегляд вартості проїзду у громадському транспорті столиці детально вивчатиметься та обов’язково буде винесено на громадське обговорення. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, коментуючи інформацію про підвищення цін на проїзд, що з’явилася у ЗМІ.

«Столична влада розглядає можливість підвищення вартості проїзду у громадському транспорті загального користування, однак про остаточні цифри можна буде говорити лише після ретельного вивчення цього питання, враховуючи економічну обґрунтованість. Крім того, відповідний проект розпорядження обов’язково буде винесений на громадське обговорення для вивчення думки киян», – сказав перший заступник голови КМДА.

При цьому, додав Микола Поворозник, навіть у разі зміни вартості проїзду, пільговий проїзд для категорій мешканців столиці, які сьогодні мають на це право, буде збережено.

Він нагадав, що тариф на проїзд у тому числі складається і з собівартості перевезення, а це – зарплата працівників транспортних підприємств, витрати на паливно-мастильні матеріали, електроенергію, обслуговування та ремонт рухомого складу.