Київ уперше прийматиме Чемпіонат світу зі стрибків у воду

Читайте також

ШІ про криптовалюти, ризики, успіх та шампанське

Швидко промайнув черговий тиждень, і ось знов настав час для нашої традиційної недільної бесіди.

10 рецептів головної великодньої випічки

Великдень — це найважливіша подія року для православних християн, що є також найбільш значущим святом у їхньому календарі.

У Києві вимагають обмежити строк перебування вояків на війні

На Майдані у Києві рідні вояків влаштували пікет на підтримку негайного ухвалення закону про терміни військової служби.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

Київський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

У Києві квітнуть каштани. Про це повідомила пресслужба КМДА

Пресслужба Київської міської державної адміністрації також оприлюднила світлини. 

Поділитися

22 липня о 16:00 у столиці за підтримки Київської міської державної адміністрації урочисто відкриється Чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів. Змагання триватимуть на вул. Маршала Конєва, 8 – у спортивному центрі «Ліко». Це відбірковий турнір до юнацьких літніх Олімпійських ігор – 2018, які відбудуться в аргентинському місті Буенос-Айрес у жовтні цього року.

стрибки у воду

Заявки на участь у змаганнях надали 47 країн та понад 240 спортсменів. Збірна команда України представлена 13 спортсменами, серед яких киянка Анна Арнаутова.

У звʼязку із цією подією буде розроблено тимчасову схему організації дорожнього руху на вул. Маршала Конєва – від вул. Касіяна до вул. М. Ломоносова, про що буде повідомлено додатково.

За зверненням ГО «Федерація України зі стрибків у воду», під час проведення чемпіонату чергуватимуть бригади екстреної медичної допомоги та спортивний лікар, а також пожежно-рятувальна техніка.