Кличко хоче присвоїти Джамалі звання «Почесний громадянин Києва»

Читайте також

Якщо зникло світло, вода чи газ

Якщо у вас вдома зникло світло, газ або вода, дізнатися, коли послугу відновлять, можна за спеціальним номером 15-57.

Перейменування вулиць продовжується

Вулицям пропонують надати імена відомих та шанованих киян. Про це ідеться у дописах Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Депутатів-ухилянтів судитимуть

Державне бюро розслідувань скерувало обвинувальний акт щодо трьох депутатів Київської міськради та одного помічника столичного депутата. Їм інкримінують ухилення від військової служби.

У столиці тривають безкоштовні екскурсії

Киян та гостей міста запрошують пройти середмістям Києва та дізнатися більше про події Революції Гідності, які змінили історію країни. На вибір два маршрути, у будні та вихідні.

Киянин – найкращий студент світу!

Студента КПІ визнано найкращим студентом світу за версією престижної Всесвітньої премії Global Student Prize.

Поділитися

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся зі співачкою Джамалою, яка перемогла у пісенному конкурсі Євробачення-2016. Він привітав Джамалу і зауважив, що перемога, яку вона виборола, сьогодні вкрай важлива для України. Мер Києва подякував співачці за ті емоції, які вона подарувала своїм співвітчизникам і багатьом глядачам в інших країнах світу.

«Усі мої друзі та знайомі, коли дізналися, що я з тобою сьогодні зустрінуся, передавали величезні вітання та щиру подяку! Передаю її і від усіх киян», – зазначив Віталій Кличко.

Мер сказав, що ініціюватиме, аби Київрада на найближчих засіданнях ухвалила рішення про присвоєння Джамалі звання «Почесний громадянин міста Києва».

Він також запропонував Джамалі виконати гімн України перед боєм Володимира Кличка з Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться 9 липня в британському Манчестері.

«Ти виконувала гімн перед боєм Володі з Повєткіним у Москві. І цього разу це було б дуже символічно, я вважаю», – зазначив Кличко. Джамала сказала, що це було б для неї за честь.