Готель “Либідь”

Читайте також

Киян і гостей столиці запрошують на безоплатні екскурсії

Для містян і гостей столиці цього тижня проведуть таки безоплатні екскурсії. Як поінформували в Управлінні туризму та промоцій КМДА, заходи відбудуться з п’ятниці до неділі.

Скільки жінок в українській армії?

Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова на зустрічі з послом Канади у справах жінок, миру та безпеки Жаклін О’Ніл повідомила, що кількість жінок в армії на початок січня 2024 року становила майже 70 тисяч, інформує Міністерство оборони України.

Шок! П’яні за кермом! Кількість зростає

Безпрецедентну кількість аварій через керування транспортом у нетверезому стані фіксують в Україні.

СБУ влаштувала облаву в центрі Києва

СБУ проводить планові контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Шевченківського району Києва. Серед основних локацій - Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість. Про це повідомляє СБУ.

Біля храмів чергуватимуть поліцейські

Під час святкування Великодня, 5-го травня, у столиці Україні будуть задіяні усі необхідні заходи безпеки. Для підтримання правопорядку залучаються представники Національної поліції України та співробітники муніципальної охорони Києва, які патрулюватимуть місця проведення богослужінь та зібрання вірян.

Поділитися

У готелі “Либідь” ви можете скористатися наступним переліком сервісних послуг : ресторан, бари, бізнес-центр, конференц-зали (що вміщують до 110 чоловік)парковка, послуги пральні і хімчистки, харчування в номері, перукарня, сауна. Також увечері працює нічний клуб з казино, більярдом, дискотекою і барами.

Розрахунковий час: 12:00

Номери: 273 номери, з них 30 номерів категорії “Люкс”

Вартість: 121-295 USD

Види оплати : Готівковий і безготівковий розрахунок, кредитні карти VISA, Master Card, Cirrus Maestro.

Умови в номерах: Кондиціонер, супутникове телебачення, прямий вихід на міжнародну телефонну лінію, електронна система безпеки, міні-бар, міні-сейф, фен, халат і капці.

Сніданок: Включений у вартість номера

Інтернет: безкоштовний wi-fi
Постачальник послуги: Укртелеком.

попередня стаття
наступна стаття