Кличко очолив оргкомітет з підготовки до «Євробачення-2017»

Читайте також

В київські школи можна буде подавати документи онлайн

Пілотна версія електронного журналу дітей буде доступна спочатку в 13 школах Києва. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА).

Киянин жбурнув у касирку Сільпо пакування з чотирьох пляшок пива

Чоловік вирішив придбати алкоголь у Сільпо, але коштів у нього не було. Він почав словесну перепалку, а після зауваження касирки жбурнув у неї упаковку з чотирьох пляшок пива. Про це йдеться у вироку Оболонського районного суду Києва.

На вулиці Києва повернулись кінні патрулі

У четвер, 2 травня, на вулицях столиці відновили роботу кінні поліцейські патрулі. У четвер, 2 травня, на вулицях столиці відновили роботу кінні поліцейські патрулі.. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Патрульної поліції Києва.

McDonald’s може зʼявитися на київських АЗС

Ресторани планують відкривати на АЗС, які мають розширену локальну логістичну інфраструктуру. Такі як WOG, KLO, ОККО.

Дмитро Сисоєв став музичним продюсером для молодої співачки YALLA

У 2024 році музикант Дмитро Сисоєв (OMUT) розпочав співпрацю з молодою співачкою YALLA. Артисти плідно працюють над створенням дебютного EP-альбому виконавиці «Не скучила».

Поділитися

Розпорядженням Київського міського голови у столиці створено організаційний комітет з питань підготовки та проведення престижного пісенного конкурсу «Євробачення» у 2017 році.

Також затверджено персональний склад оргкомітету, який очолив мер Києва Віталій Кличко. До складу нового формування також увійшли перший заступник та заступники голови Київської міської державної адміністрації, керівники департаментів, голови районних держадміністрацій, голови постійних комісій Київради, журналісти та інші фахівці.

Нагадаємо, що Київ здобув право приймати масштабний музичний форум за результатами відбору, у якому також брали участь Херсон, Харків, Дніпро, Львів та Одеса. За орієнтовними підрахунками експертів, навесні наступного року столицю має відвідати близько 20 тисяч гостей із різних країн.