На проспекті Науки ремонтують водогін

Читайте також

McDonald’s може зʼявитися на київських АЗС

Про це повідомив директор із розвитку McDonald’s в Україні...

Дмитро Сисоєв став музичним продюсером для молодої співачки YALLA

У 2024 році музикант Дмитро Сисоєв (OMUT) розпочав співпрацю з молодою співачкою YALLA. Артисти плідно працюють над створенням дебютного EP-альбому виконавиці «Не скучила».

У Києві з’явився найбільший в Україні мурал із Залужним

В Україні з'явився найбільший мурал із зображенням ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Знаходиться він у Святошинському районі Києва. Про це повідомила художниця Євгенія Фуллен в Instagram.

Патруль “Муніципальної охорони” врятував життя київлянці

Патруль "Муніципальної охорони" попередив  спробу самогубства киянки Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка".

В Україні значно побільшало мільйонерів

В Україні завершилася щорічна кампанія з декларування доходів громадян. Її результати озвучив Данило Гетманцев, який повідомив, що мільйонерів у нашій країні значно побільшало.

Поділитися

На проспекті Науки комунальні служби виконують аварійно-відновлювальні роботи, жителі залишилися без водопостачання. Про це повідомила аварійна служба «Київводоканалу» на сторінці в Facebook:

“Для ліквідації пошкодження та відновлення водопостачання бригади Київводоканалу здійснюватимуть розкопку по просп. Науки, 90”, – говориться у повідомленні. Аварійна служба Київводоканалу 15-81, (044) 200-73-01.