Кличко проїхався на підмітальній машині Хрещатиком – ФОТО, ВІДЕО

Читайте також

Київ знищить усі російські військові об’єкти у Криму

Україна у найближчий час збирається знищити всі російські військові об'єкти в Криму за допомогою ATACMS, хоча це, звичайно, не є легким завданням.

У київських парках розкидають вакцину від сказу

Городян просять не чіпати принади, призначені для тварин. У травні в лісопаркових зонах Києва вакцинуватимуть диких тварин проти сказу.

У Києві пройдуть продуктові ярмарки

У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА повідомляють, що із 30 квітня до 5 травня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки, інформує Офіційний портал Києва.

Киянка перемогла на відомому конкурсі краси Miss Eco International-2024

«Міс Всесвіт Україна»-2023, киянка Ангеліна Усанова переможно представила Україну на міжнародному конкурсі краси Miss Eco International-2024, фінал якого сьогодні вночі відбувся в каїрському Triumph Hotel, у Єгипті.

Чого тільки не побачиш у столичній підземці. Без коментарів

У Києві у вагоні метро пасажири зіткнулися з неадекватною поведінкою жінки, яка зняла з себе кофту і почала демонструвати оточуючим оголені груди. 

Поділитися

«Київзеленбуд» презентував 9 одиниць нової техніки для прибирання та звору сміття, після чого Віталій Кличко особисто випробував нову техніку в дії та проїхався на підмітальній машині Хрещатиком. 

«Київзеленбуд» презентував перший в Україні вантажний електромобіль для прибирання парків, екскаватор-навантажувач, вакуумно–підмітальну машину для збору сміття будь-якого типу та інші види інноваційної техніки, яка слугуватиме для створення та підтримки чистоти та комфорту міста.

А Кличко заявив, що місто продовжить створювати нові зелені зони в Києві – парки та сквери.

Кличко проїхався на підмітальній машині

Кличко проїхався на підмітальній машині

Кличко проїхався на підмітальній машині

Кличко проїхався на підмітальній машині

Кличко проїхався на підмітальній машині