Київський крематорій чекає на свого директора

Читайте також

У Києві судитимуть психіатра-хабарника

46-річний киянин, перебуваючи на посаді завідувача психіатричного відділення для надання реабілітаційної допомоги, систематично отримував хабарі за складання та видачу завідомо неправдивих офіційних документів, які давали підстави робити висновки про інвалідність.

Станція метро «Поштова площа» по суті вже плаває

Відбулося друге засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань моніторингу та оцінки ефективності діяльності органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади в місті Києві – столиці України під час воєнного стану.

Завтра у Києві масштабний День донора

1 травня у Києві у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбудеться День донора. У закладі проведуть збір крові для військових Збройних сил України. Про це повідомляє у Facebook пресслужба університету.

У Києві затримали хакерів

Служба безпеки ліквідувала у Києві ботоферми, які проводили інформаційні диверсії на користь російської розвідки.

Віталій Кличко повідомляє: “Ще один прекрасний куточок у столичному парку Кіото”

Сьогодні разом з Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі відкрили ще один прекрасний куточок у столичному парку Кіото – оновлений сад каменів. 

Поділитися

У столиці оголошено конкурс на заняття вакантної посади директора ритуальної служби спеціалізованого комунального підприємства «Київський крематорій». Повідомлення про початок прийому документів від кандидатів оприлюднено на сайті Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА.

Прийом документів триватиме до 18:00 6 березня 2017 року в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури КМДА (вул. Велика Житомирська, 15-А, м. Київ (сектор управління персоналом – кім. 1).

Кандидат на посаду директора КП має подати документи особисто (перелік документів).

Вимоги до кандидата на посаду директора підприємства:

1) вища освіта за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліст або магістр;

2) досвід управління на підприємствах, в установах або організаціях незалежно від форм власності (в тому числі господарських товариствах), або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування;

3) вільно володіти державною мовою;

4) високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки;

5) відсутні обставини, передбачені в частині другій статті 2 Положення;

6) відповідати іншим вимогам для керівника відповідного суб’єкта господарювання у випадках, передбачених законодавством України.

Дивіться детальніше про конкурс.