Запрацював вихід до міської електрички на «Лівобережній» і закрився до готелю “Турист”

Читайте також

Перейменування вулиць продовжується

Вулицям пропонують надати імена відомих та шанованих киян. Про це ідеться у дописах Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Депутатів-ухилянтів судитимуть

Державне бюро розслідувань скерувало обвинувальний акт щодо трьох депутатів Київської міськради та одного помічника столичного депутата. Їм інкримінують ухилення від військової служби.

У столиці тривають безкоштовні екскурсії

Киян та гостей міста запрошують пройти середмістям Києва та дізнатися більше про події Революції Гідності, які змінили історію країни. На вибір два маршрути, у будні та вихідні.

Киянин – найкращий студент світу!

Студента КПІ визнано найкращим студентом світу за версією престижної Всесвітньої премії Global Student Prize.

У Києві затримали озброєного наркодилера

Столичні правоохоронці затримали озброєного наркодилера під час продажу 10 кілограмів канабісу.

Поділитися

З 23 березня починає працювати відремонтований вестибюль № 2 – вихід до міської електрички. У той же час закривається для ремонту вестибюль № 1 станції метро «Лівобережна» (вихід до готелю «Турист»). Роботи триватимуть до 28 квітня 2017 року.

Про це повідомляє «Київський метрополітен», який закликає пасажирів спланувати свої маршрути та, за можливості, користуватися іншими станціями на час ремонту. Також, за інформацією «Київського метрополітену», в «пікові» години можливі обмеження на вхід до станції.

Роботи виконуються в рамках загальноміської програми підготовки до «Євробачення-2017».