Упродовж року відновлять 300 км дорожнього покриття

Читайте також

10 рецептів головної великодньої випічки

Великдень — це найважливіша подія року для православних християн, що є також найбільш значущим святом у їхньому календарі.

У Києві вимагають обмежити строк перебування вояків на війні

На Майдані у Києві рідні вояків влаштували пікет на підтримку негайного ухвалення закону про терміни військової служби.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

Київський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

У Києві квітнуть каштани. Про це повідомила пресслужба КМДА

Пресслужба Київської міської державної адміністрації також оприлюднила світлини. 

Страшна хвороба вже дісталася України

Лихоманка Денге, також відома як "хвороба, що ламає кістки", – це вірусна інфекція, що передається через укуси комарів. Її найчастіше можна зустріти в районах із тропічним та субтропічним кліматом.

Поділитися

Дорожники, працюючи у цілодобовому режимі, активно використали численні травневі святкові та вихідні дні для відновлення вулично-дорожньої мережі столиці. Роботи з капітального та поточного ремонтів тривали в усіх районах міста. Про це інформує КК «Київавтодор».

Так, повністю завершено роботи на вулицях Міжнародній, Раїси Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького та Русанівській Набережній.

Майже завершено капітальний ремонт на вулицях 9 травня, Трублаїні, Механізаторів, де облаштовано нове якісне дорожнє покриття. Тепер там розпочинаються нанесення дорожньої розмітки та благоустрій прилеглої території.

Триває капітальний ремонт Одеського шляхопроводу, шляхопроводу на просп. Науки, вулицях Васильківській, Луговій, Кільцевій дорозі. Продовжується реконструкція транспортного вузла на перетині просп. Перемоги з вул. Данила Щербаківського.

Влітку, з початком сезону відпусток та зменшенням трафіку на дорогах столиці, обсяги виконання робіт будуть ще збільшені. Загалом, упродовж року заплановано відновити 300 км покриття доріг і вулиць столиці, а також міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.