На Хрещатику встановлений рекорд з електромобілів – ФОТО

Читайте також

У Києві хочуть перейменувати ще 19 об’єктів

У Києві хочуть перейменувати 19 міських об’єктів. За нові назви можна проголосувати у застосунку «Київ Цифровий».

Новий кінотеатр «Планета Кіно» відкрито на Оболоні

Кінотеатр знаходиться на Оболонському проспекті столиці, у ТРЦ Dream yellow. Про це повідомив співвласник мережі “Планета Кіно” Дмитро Деркач.

З 7 до 12 травня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки

Цього тижня, з 7 до 12 травня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки

У Дарницькому районі Києв пройдуть військові навчання

З 6 по 10 травня у Дарницькому районі міста проходитимуть навчання військових, жителів столиці просять не знімати їх та не оприлюднювати відео і фото у мережі.

Ексгенералу СБУ оголосили підозру

ДБР повідомило про підозру колишньому начальнику Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України за незаконне збагачення на загальну суму 32,7 мільйона гривень.

Поділитися

24 вересня на Хрещатик відбулося шоу електричного транспорту EcoDriveShow 2017, на якому був встановлений новий рекорд України з одночасного перебування електромобілів у одному місці. Сюди з’їхалося одразу 60 електричних машин!

Під час шоу відвідувачі змогли познайомитися з електричними автомобілями різних виробників (Nissan Leaf, Tesla Model S, Renault Zoe & Kangoo ZE, Mercedes-Benz B-Class Electric Drive, Ford Focus Electric, Hyundai IONIQ Electric, BMW i3, Smart Fortwo Electric Drive , Volkswagen e-Golf і іншими моделями), і навіть власними розробками ентузіастів: на базі Запорожця та велосипеда.

Відвідувачі могли протестувати персональний електричний транспорт (гіроборди, моноколеса, гіроскутери, електросамокати і електровелосипеди) і взяти участь в ньому в змаганнях, ознайомитися з виробниками зарядних станцій і постачальниками електромобілів і послуг з їх обслуговування.

Врешті решт на EcoDriveShow 2017 зібралося 60 електромобілів, власникам яких вручили дипломи про встановлення рекорду і сертифікат на річну передплату на новий журнал про електротранспорт «Eco Drive».

Фото Германа Богапова