У Києві хочуть брати плату з фур за проїзд містом

Читайте також

На вулиці Києва повернулись кінні патрулі

У четвер, 2 травня, на вулицях столиці відновили роботу кінні поліцейські патрулі. У четвер, 2 травня, на вулицях столиці відновили роботу кінні поліцейські патрулі.. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Патрульної поліції Києва.

McDonald’s може зʼявитися на київських АЗС

Ресторани планують відкривати на АЗС, які мають розширену локальну логістичну інфраструктуру. Такі як WOG, KLO, ОККО.

Дмитро Сисоєв став музичним продюсером для молодої співачки YALLA

У 2024 році музикант Дмитро Сисоєв (OMUT) розпочав співпрацю з молодою співачкою YALLA. Артисти плідно працюють над створенням дебютного EP-альбому виконавиці «Не скучила».

У Києві з’явився найбільший в Україні мурал із Залужним

В Україні з'явився найбільший мурал із зображенням ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Знаходиться він у Святошинському районі Києва. Про це повідомила художниця Євгенія Фуллен в Instagram.

Патруль “Муніципальної охорони” врятував життя київлянці

Патруль "Муніципальної охорони" попередив  спробу самогубства киянки Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка".

Поділитися

Київська влада розглядає можливість введення плати з водіїв фур за проїзд містом. Про це заявив в інтерв’ю перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

“Я б хотів, щоб фури, які заїжджають в місто, також платили за в’їзд, оскільки ми не транзитне місто, через яке вони повинні їхати і «вбивати» наші дороги. Або держава буде це нам компенсувати, або ми повинні мати право брати плату за проїзд фур нашими дорогами. Зараз ми обговорюємо це питання», – сказав Геннадій Пліс.

Також міська влада розглядає можливість встановлення плати за проїзд майбутнім Подільським мостом, який планується добудувати якомога скоріше. Наприклад, проїзд мостом може бути безкоштовним для киян, проте – платним для авто з інших міст.