«Прекрасний світ дитинства» – у Сирецькому парку

Читайте також

ШІ про криптовалюти, ризики, успіх та шампанське

Швидко промайнув черговий тиждень, і ось знов настав час для нашої традиційної недільної бесіди.

10 рецептів головної великодньої випічки

Великдень — це найважливіша подія року для православних християн, що є також найбільш значущим святом у їхньому календарі.

У Києві вимагають обмежити строк перебування вояків на війні

На Майдані у Києві рідні вояків влаштували пікет на підтримку негайного ухвалення закону про терміни військової служби.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

Київський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

У Києві квітнуть каштани. Про це повідомила пресслужба КМДА

Пресслужба Київської міської державної адміністрації також оприлюднила світлини. 

Поділитися

Щовихідних у Сирецькому парку (вул. Тимофія Шамрила) триватиме фестиваль дитячого розвитку та дозвілля «Прекрасний світ дитинства». Ініціативу органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Сирець-1» підтримав відповідним розпорядженням КМДА Київський міський голова Віталій Кличко. Фестиваль проходитиме з 10:00 до 19:00 кожної суботи та неділі до 24 липня.

Уже цими вихідними тут створюватимуть гарний настрій клоуни, які розважатимуть малечу цікавими завданнями, конкурсами, хороводами, аквагримом і мильними бульбашками, а також працюватиме Київська дитяча залізниця.

Розпорядженням КМДА доручено за зверненням організатора фестивалю забезпечити чергування бригади швидкої (екстреної) медичної допомоги та охорону громадського порядку.

Крім цього, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація відповідатиме за дотримання Правил благоустрою міста Києва та відновлення порушеного благоустрою, зокрема, подбає про встановлення додаткових урн, контейнерів для збору побутових відходів, туалетних модульних кабін, їхнє належне утримання та обслуговування, своєчасне вивезення сміття та прибирання території.