У травні очікується чергова хвиля відключень гарячої води

Читайте також

Цікаві факти про метро минулого тижня

Минулого тижня столичним метро скористалися понад 4,8 мільйона пасажирів, із яких 1,2 мільйона – пільговики.

У Києві судитимуть психіатра-хабарника

46-річний киянин, перебуваючи на посаді завідувача психіатричного відділення для надання реабілітаційної допомоги, систематично отримував хабарі за складання та видачу завідомо неправдивих офіційних документів, які давали підстави робити висновки про інвалідність.

Станція метро «Поштова площа» по суті вже плаває

Відбулося друге засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань моніторингу та оцінки ефективності діяльності органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади в місті Києві – столиці України під час воєнного стану.

Завтра у Києві масштабний День донора

1 травня у Києві у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбудеться День донора. У закладі проведуть збір крові для військових Збройних сил України. Про це повідомляє у Facebook пресслужба університету.

У Києві затримали хакерів

Служба безпеки ліквідувала у Києві ботоферми, які проводили інформаційні диверсії на користь російської розвідки.

Поділитися

У Києві проводяться гідравлічні випробування, які будуть супроводжуватися відключеннями гарячої води, повідомляє «112 Україна».

Відзначається, що за допомогою гідравлічних випробувань можна буде виявити зношені мережі і в осінньо-зимовий період уникнути пошкоджень.

Так, з 5 по 14 травня в Шевченківському районі будуть відключені 194 житлових будинки, 7 дитячих садків, 6 шкіл, 193 відомства і 17 лікувальних закладів. У Солом’янському районі без гарячого водопостачання буде тільки 4 житлових будинки, одна школа, два відомства і один медичний заклад.

Друга хвиля відключень запланована на другу половину травня. Перевірятимуть центр Києва, Оболонь, Дарницю, Відрадне і Теремки.

А в липні і серпні без гарячої води залишаться Нивки, Воскресенка, Лісовий, Троєщина та Позняки.